Една от основните стъпки в процеса по дигитализация на българския

...
Една от основните стъпки в процеса по дигитализация на българския
Коментари Харесай

Обновената онлайн академия на БФС вече е достъпна за всички клубове и треньори

Една от главните стъпки в процеса по цифровизация на българския футбол, заложен като приоритет в стратегическата стратегия на Българския футболен съюз, бе осъществена с въвеждането в приложимост на обновената онлайн академия, създадена в помощ на футболните клубове, треньори и експерти от цялата пирамида на играта у нас.

Пред повече от 200 участници от цялата страна основният методист на БФС Лъчезар Димов организира началния онлайн курс по образование за работа с академията, достъпът до която е изцяло безвъзмезден за всеки треньор или клуб от системата на футбола ни. Платформата дава неповторима опция за всеки член от българското футболно семейство, защото съдържа стотици извършения и цели тематични тренировки, съпроводени от подробни описания и треньорски насоки, както и опция за поддръжка на база данни. Едно от основните достолепия на академията е опцията треньорите сами да основават тренировки и извършения посредством специфичната стратегия за очертаване.

Академията дава опция да се протоколира целият тренировъчно-игрови развой, както и представянето на обособените състезатели, а също по този начин – съгласно потребностите на съответния клуб или треньор – да се основават разнообразни бланки за оценяване. Други преимущества са свързани с опцията за правене на краткосрочни, средносрочни и дълготрайни графици на тренировки, шерване на извършения с други членове на клуба. Модерната платформа по холандски модел разполага и с видео портал, в който всички тренировки са анимирани, а част от упражненията са съпроводени от видеоматериали. Всеки треньор – без значение от професионалния си стаж и статут, може да съхранява и видеа от мачове и тренировки.

Достъпът до онлайн академията е отворен за всички искащи и е вероятен след поръчка на следния имейл адрес: . В нея всеки претендент би трябвало да упомене наложително името на клуба и имената на треньорите или лицата, които ще употребяват акаунта, и техните имейл адреси.

Крайният период за подаване на поръчки е 31.01.2023 година

Видео презентацията от встъпителния онлайн курс на Лъчезар Димов с практическите инструкции за потребление на системата можете да изгледате .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР