Една от опциите на Демократична България е да се яви

...
Една от опциите на Демократична България е да се яви
Коментари Харесай

Става интересно: Ето кои партии ще се прегърнат при евентуални избори

Една от вариантите на " Демократична България " е да се яви дружно с " Продължаваме Промяната " на възможни предварителни избори. Това разгласи министърът на електронното ръководство Божидар Божанов в студиото на Нова телевизия.

" Всеки път подчертаваме, че нови избори не са нещо, което ни плаши. Дори нашият тяснопартиен интерес е обвързван с нови избори. Там ще можем да повишим резултата си, най-вероятно. Но нов избор не е най-хубавото за България ", безапелационен е той.

Хартиеното гласоподаване разрешава по-лесно да се вършат старите схеми с купени и следени гласове. Една от аргументите за това е съществуването на " тъмна " стаичка, сподели той по отношение на концепциите за връщането на хартиената бюлетина. И акцентира, че Демократична България са твърдо за 100% машинно гласоподаване.  

Коментар Божанов направи по отношение на изказвания на ГЕРБ за заплаха от операции на вота при електронно гласоподаване: " Когато ГЕРБ въвеждаха машинното гласоподаване, от Демократична България искахме одит. Тогава ни отхвърлиха ", уточни министърът. И добави: " Машините няма да могат да се манипулират, едвам желае някой да твърди, че като загуби изборите - машините са отговорни ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР