Една от обвиняемите за убийството на Пейо Пеев е дипломат

...
Една от обвиняемите за убийството на Пейо Пеев е дипломат
Коментари Харесай

Едната убийца на Пейо Пеев е дипломат с над 30-годишен стаж

Една от обвинените за убийството на Пейо Пеев е посланик с над 30-годишен стаж и е обществена фигура. Софийски градски съд реши мярката за неотклонение на двете дами, упрекнати за убийството на мъж в кв. " Драгалевци " да се преглежда при закрити врата. Защитата и прокуратурата желаеха да не бъдат изнасяни обстоятелства и условия към персоналния живот на двете обвинени.

Защитата се стимулира, че една от обвинените е посланик с над 30-годишен стаж и е обществена фигура. Красимира Трифонова и Габриела Пеева влязоха в правосъдната зала с маски и качулки, с цел да прикрият лицата си.

Днес от прокуратурата оповестиха, че тъщата на убития в София Пейо Пеев - Красимира, го е удушила, а щерка й Габриела е затискала вратата на колата, с цел да не може да се избави мъжът. 

Припомняме, че погубен мъж бе открит в запалена кола близо до хижа " Алеко " в петък. Тялото му било на пасажерската седалка, а облеклата били обгорени. Стана ясно, че спор за наставнически права е била повода за убийството. Красимира Трифонова и Габриела Пеева са упрекнати от прокуратурата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР