Една от най-заредените с напрежение и очаквана с интерес битки

...
Една от най-заредените с напрежение и очаквана с интерес битки
Коментари Харесай

Камен Георгиев говори за подготовката си за битката с Калоян Колев на SFC 7 Avatars

Една от най-заредените напрегнато и предстояща с интерес борби на идното ММА съревнование SFC 7 Avatars безспорно е срещата сред Камен Георгиев и Калоян Колев. Двамата ще излязат в клетката на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада ".

Камен е един от пионерите в родния ММА с трофеи в разнообразни бойни дисциплини, а Калоян е млад и жаден за победи войник, който желае да се потвърди с победа над оптиния Георгиев. Между тях им и напрежение от забележки, отправени от неговия управител към клуба на Камен, което още повече покачва заряда на срещата.

Георгиев е в разгара на подготовката си в своя клуб "Боен клуб България ". Като един същински ММА играч, Камен се готви за всичко, като този път е решил да заложи на своите умения и подготовка за всяка обстановка, вместо да изготвя тактика за съответния съперник.

"Реших да не се преценявам с неговите качества, а да акцентира на моите. Искам положителните ми страни да са в оптимална форма и аз да повеждам играта, а не да очаквам неговите дейности.

Противникът ми се отличава с много добра и огромна физическа мощ. На това разчита в мачовете си - не толкоз на техника, колкото на мощ. "

SFC 7 ще се организира на 9-ти февруари, а билетите са към този момент в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс ", мрежата на Eventim, както и от магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а в София. Цената на билет е 42 лева

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР