Една от най-влиятелните и обичани журналистки в ефира на БНТ1

...
Една от най-влиятелните и обичани журналистки в ефира на БНТ1
Коментари Харесай

Аделина Радева сподели много личен момент! Кмет на Пловдив й се извинил, ама не бил той

 Една от най-влиятелните и обичани журналистки в ефира на БНТ1 - Аделина Радева приключва Класическата гимназия в София, след това следва в Атина и дотолкоз не обича да кара, че въобще не се е научила.

Обича градския превоз, изключително в частта му за метрото. Тя е създател и водещ на доста филми и излъчвания. Ежедневно наблюдава настоящите и горещи тематики от деня, а в публицистиката постоянно търси отговори. Сега е номинирана за жена на годината.

" Не мога да поема повече количества стрес. Липсва ми централизация отвън наложителната денем. Искам да бъда щастлива, до момента в който пътувам и да не мисля за нищо ", изясни тя по Българска национална телевизия за какво не желае да кара.

" От дребна желаех да се занимавам с публицистика. И сега това желая. Най-добре се усещам в Бургас - Морска гара, Пловдив - " Капана ", Резово. Там най-добре релаксирам. 11 години съм живяла в Атина - доста я обичам тази страна. През 1995, когато тук беше доста зле ситуацията, Гърция изглеждаше като Съединени американски щати.

Голямата ми обич се случи в София, когато се върнах. Историята обаче е пловдивска - запознавайки се, той ме кани да изпием по едно кафе в Пловдив. Това ми се вижда извънредно хубаво. Отивам с високи токчета, само че в Стария град едвам вървях, счупи ми се токът. Но устоях. После мъжът ми направи огромна изненада - подари ми страхотни нови обувки с картичка с извинения сякаш от тогавашния кмет на Пловдив Иван Чомаков за породеното стеснение, само че написана в действителност от Борис Радев (мъжа на Аделина - бел. ред.) ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР