Една от най-важните жени в живота на новия ерген Алек

...
Една от най-важните жени в живота на новия ерген Алек
Коментари Харесай

Всички ученички бяха влюбени в него: Учителка на Ергенът Алек

Една от най-важните дами в живота на новия ерген Алек Младенов – учителката му от Френската гимназия, госпожа Джемджиева, не спести суперлативите си по адрес на някогашния си възпитаник.

„ Като възпитаник той беше съвършен, извънреден, образован, интелигентен, музикален, великодушен, сензитивен, сполучлив. Алек беше подарък за Френската гимназия тези пет години и издигна доста имиджа на гимназията “, съобщи някогашната му преподавателка в Преди обед, предава dir.bg.

Тя описа, че още с влизането си в гимназията, той още в 8 клас направил независим концерт, което е било казус, защото съучениците му нормално правели това чак в годината на завършването си.

Разбира се, дамата не пропусна да показа и че ученикът ѝ е бил извънредно известен измежду съученичките си, по тази причина и не схваща за какво му е да търси любовта в риалити шоу.

„ Всички ученички бяха влюбени в него. Това беше проблем в гимназията и отвън гимназията. Доколкото аз знам, той нямаше непрекъсната връзка по това време. Не мога да схвана за какво взе участие в този формат, тъй като той в никакъв случай не е имал липса на внимание и обич към себе си. Може би е желал животът му да бъде малко по-интересен “, описа още учителката.

Тя е уверена, че Алек ще прояви своите типични черти и качества – просветеност, сензитивност, ще бъде джентълмен. Тя се надява, че той ще покаже и музикалните си качества. По отношение на дамата, която би могла да го впечатли, някогашната му преподавателка е безапелационна, че тя би трябвало да бъде сензитивна, умна, красива и да схваща от музика. „ Той има потребност от сродна душа, която да усеща неговата музика и да я споделя “, приключи госпожа Джемджиева.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР