Една от най-тежките и отговорни задачи по време на 36-о

...
Една от най-тежките и отговорни задачи по време на 36-о
Коментари Харесай

Paда Вражева ще бъде асистент на членовете на Техническия комитет по време на СП в София

Една от най-тежките и виновни задания по време на 36-о международно състезание по художествена гимнастика, което ще се организира от 10 до 16 септември в " Арена Армеец ", е грижата за членовете на Техническия комитет по художествена гимнастика към Международната федерация. Тази задача се падна на младата, само че извънредно сполучливо разрастваща се като интернационален арбитър Рада Вражева.

" За мен е наслаждение да бъда помощник на членовете на Търговска колегия на ФИГ. Да се докосна до професионализма на тези дами е нещо, което постоянно съм желала, работейки като арбитър и треньор. Това ще ми бъде извънредно потребно. За мен е чест да бъда част от организацията на това огромно събитие за България. Познавайки добре ръководителят на БФХГ Илиана Раева и екипът от експерти, който стои зад нея, имам вяра че 36-оо международно състезание по художествена гимнастика, ще бъде най-грандиозното и впечатляващо спортно събитие, проведено досега в страната ", съобщи Вражева за фейсбук страницата на БФХГ.

" Искам да пожелая триумф на целия щаб на националния тим, треньори, съдии и състезатели. Да бъдат спокойни и да покажат мощна игра пред многочислената родна аудитория, тъй като цяла България стои зад тях и има вяра в триумфите, които ще реализиран. Желая триумф на всички, които са част от огромната организация на международното състезание - всички дружно можем да създадем нещо велико и запаметяващо за България. Приканвам всички, които не са закупили билети да го създадат още в този момент ", добави треньорката на СКХГ Черноморец (Бургас).

По време на шампионата в София ще дойдат всички членове на Техническия комитет по художествена гимнастика към международната централа отпред с Наталия Кузмина, която е президент. Сред членовете на Комитета са още трикратната международна шампионка - именитата Мария Гигова, Ноха Шабана, Шихохо Секита, Каролин Хънт, Даниеле Дела Киае и Изабел Саваде. Целта, която Търговска колегия си слага на това международно състезание, е съдийството да бъде извънредно обективно и гимнастичките да получават оценки съгласно това, което са посочили на килима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР