Една от най-талантливите и одумвани тв журналистки Мариана Векилска ще

...
Една от най-талантливите и одумвани тв журналистки Мариана Векилска ще
Коментари Харесай

Гръм в ефира! Какво се случва с Мариана Векилска

Една от най-талантливите и одумвани тв журналистки Мариана Векилска ще чества на 11 април. Тогава е рожденията й ден и тя ще духне 47 свещички на празничната торта.

В момента Векилска е водеща на предаването „ България в 60 минути “ по Българска национална телевизия.

Заради наедрялата й фигура, феновете разясняват каква е повода за обилните й форми. „ Май имаме хубава вест. Честито, в случай че отново ще ставате майка! Възхищавам се на смели дами, които избират да родят в по-зряла възраст “, написа в обществените мрежи една от почитателките на предаването на Векилска.

Самата тв водеща не е отрекла, нито удостоверила слуха. В последните две години от живота си тя пази в безспорна загадка своя персонален жилот. След развода със радио водещия Симеон Колев, който е и общински консултант, Мариана претърпя няколко случки, като известно време името ѝ настойчиво бе спрягано с това на артиста Калин Врачански. Дори и да са имали забежка, все още синеокият секссимвол живее на фамилни начала с млада художничка.

Журналистката от своя страна преди няколко месеца загатна, че сърцето ѝ е заето, променяйки фамилното си състояние в персоналния си профил във фейсбук на „ обвързана “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР