Една от най-скандалните моми в шоуто на Би Ти Ви

...
Една от най-скандалните моми в шоуто на Би Ти Ви
Коментари Харесай

ЩОК! Вижте как е изглеждала скандалната Габриела от „Ергенът” преди корекциите

Една от най-скандалните „ моми ” в шоуто на Би Ти Ви „ Ергенът ” е предходна през много ремонти на външността си, до момента в който се докара до типа, в който феновете я познават сега. Родената в Сливница Габриела, която втрещи хората с визията, държанието и изявленията си още в първия епизод на риалитито, е рязала носа си, оправяла си е брадичката и зъбите и явно е напомпала устните си. Последното не е било най-удачното решение.
Габи сякаш е закрепена в концепцията да стане известна. Това е най-логичното пояснение на обстоятелството, че тя от години се подвизава във всевъзможни риалити форми, стига да я позволен до присъединяване в тях. 28-годишната „ мома ” от дълго време не се е появявала пред камера във типа, в който природата я е основала. Архивите обаче към момента са живи и пазят спомен от метода, по който е изглеждала, преди да легне под ножа, с цел да поправя минусите си. В интернет могат да се открият записи от присъединяване на Габи в Би Ти Ви при започване на 2016-а. Тя и майка й Димитрина влизат в шоуто „ Мама готви по-добре ”, което бе с водещ Александър Сано и изкара няколко сезона в ефира на малкия екран. Тези записи разкриват тъкмо по какъв начин е изглеждала Габриела, преди да реши да се разкрасява.



Като цяло не е била грозно момиче – някои биха споделили, че е изглеждала в пъти по-добре в сравнение с в този момент. Ако не друго, най-малко е била естествена, което постоянно прави положителни усещане. Носът й обаче е бил с голяма гърбица, брадичката й е била хлътнала, а горните резци са били големи и издадени напред. Проследявайки развиването на външния й тип от 2016-а до момента, което е документирано в разнообразни нейни появявания пред камера, излиза наяве, че носът е първото, което Габриела е коригирала. Отначало тя е легнала под ножа, с цел да махне гърбицата му, само че върхът му е останал много изострен. При присъединяване й в състезанието „ Мис Левски Г ” на Слави Трифонов преди 2 години очертанията му към този момент са били надалеч по-меки. Такива са и в този момент. Това значи, че най-вероятно Габи е лягала под ножа най-малко още един път, откакто е махнала гърбицата му, писа Уикенд.

Брадичката на момата към този момент не е по този начин хлътнала, както преди. Личи, че зъбите също са поправени. И, в случай че всичко гореизброено в общи линии е произвело позитивен резултат върху физиономията на Габриела, то смяната в устните й е същински неуспех на индивида, който е я правил. Без всякакво възприятие за мярка скандалната дама ги е напомпала по този начин, че да замязя на подигравка. Огромните й изкуствени мигли допълват тази гротеска, поради което още при започване на „ Ергенът ” младата жена за посмешище. Тя сякаш се харесва – наподобява, че има високо самочувствие. За нейно положително е обаче да спре с разкрасителните процедури или най-малко да смени индивида, който й ги прави. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР