Една от най-скандалните миски в последните години Тамара Георгиева се

...
Една от най-скандалните миски в последните години Тамара Георгиева се
Коментари Харесай

Помните ли скандалната миска Тамара Георгиева, сравнена с баба Яга и крокодил? Няма да повярвате какво се случи с нея!

Една от най-скандалните миски в последните години Тамара Георгиева се пребори за короната на интернационалния конкурс за хубост, който се организира преди дни в Грузия, оповестява " Монитор ". 25-годишната дизайнерка победи на влиятелния Мис Планет, който за повторно излъчва победителка от България. Припомняме, че преди две години със същата купа се окичи и Марина Войкова.

Новината за успеха на Георгиева в Тбилиси разгласи Миглена Ангелова. „ Ура! Имаме си Мис Планет! “, написа тя в обществените мрежи. Самата Тамара към момента не е удостоверила обаче радостната новина.




„ Мис България си стана конкурс за вътрешна хубост “ и „ Щом тя може – всяка може да завоюва... Вярно е, че човек не избира външността си и не е отговорен за нея! Но уредниците на Мис България към този момент си вършат подигравка с нас “ бяха единствено част от реакциите на феновете на състезанието.



Георгиева от своя страна бе безапелационна, че сходни думи не могат да я обидят, тъй като наличието й прави по-голямо усещане от носа й. „ Аз не съм това, което ме разказват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, тъй като имам доста мощно наличие. И носът остава на назад във времето “, безапелационна бе тя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР