Една от най-привлекателните участнички в Ергенът“ – Дениз Хайрула, се

...
Една от най-привлекателните участнички в Ергенът“ – Дениз Хайрула, се
Коментари Харесай

Дениз Хайрула обезобразена след поредната корекция! Изплаши феновете си с тези снимки



Една от най-привлекателните участнички в „ Ергенът “ – Дениз Хайрула, се подложи на следващата промяна по лицето си. Плеймейтката се появи съвсем обезобразена пред своите почитатели, с цел да имат визия какви са резултатите от процедурата.

Става въпрос за лифтинг и мезотерапия, на които Дениз се е подложила евентуално на облага за реклама. Малко след лечението инфлуенсърката постна фрагменти в непосредствен проект, на които лицето й наподобява ужасяващо. Хайрула е цялата подпухнала поради иглите, които са забождали в лицето й.

Макар да увери своите почитатели, че тези оттоци ще спаднат и след няколко дни няма да има следи от убождания, почитателите й останаха в потрес. Цветът на кожата й също бе чудноват – бледосив и посърнал.

„ Защо си причиняваш всичко това?! Едва на 27 години си, нямаш потребност от лифтинг и изглеждане на бръчки. Имаш естествена красота, която съсипваш “, хокат я нейни почитателки.

Все отново, от всички участнички в „ Ергенът “ Дениз има минимум корекции и постоянно се демонстрира без грим, без да се тормози. Ако продължи с процедурите обаче, рискува да загуби свежото си и натурално лъчение.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР