Една от най-обсъжданите участнички в “Ергенът - Пам, изказа много

...
Една от най-обсъжданите участнички в “Ергенът - Пам, изказа много
Коментари Харесай

Пам напусна Ергенът заради лична трагедия

Една от най-обсъжданите участнички в “Ергенът ” - Пам, изрече доста необичайно мнение за дамите, които са харесвани от мъжете и имат самочувствието на хубавици. Според нея има такива, които се считат за съвсем съвършени и това ги кара да не поставят доста старания за реализацията си. “Не всичко им е елементарно на красивите дами. Но красивите дами не си дават напън, тъй като не им се постанова ”, разяснява авторката на есета, която се трансформира около предаването в една от най-известните млади българки размер плюс.

 Въпреки че в думите ѝ може и да има истина, те бяха изречени по-скоро от ревнивост и може би малко гняв, че Пам не попадна измежду петте девойки, които Евгени Генчев заведе на изискана дегустация на вино. Във винарната, където попаднаха Валерия, Айлин, Виктория, Джия и Поли, хубавиците тъпкаха грозде и доста се забавляваха. Те даже се тормозиха, че са досадили на Ергена с непрекъснатото си хилене.



В един миг по-скромната Виктория се усамоти с Евгени, с цел да му каже, че не е толкоз повърхностна като останалите девойки на срещата. Те пък чак тогава млъкнаха, че да могат да подслушат диалога им.



През това време Елена и останалите подценени девойки взеха решение, че няма да се усещат потиснати, а ще се забавляват независимо. Те започнаха тематики, като тази, че хубостта на дамата е в детайлите. Интересното беше, че Пам не присъстваше и в тази група.

Едва по-късно във вечерта беше обявено, че тя е напуснала имението по персонални аргументи. Тя е добре, това беше единстветното, което споделиха от продукцията за изненадващото овакантяване на Пам. Засега не е изцяло ясно дали това е дефинитивно.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР