Една от най-любимите ни двойки от предаването Един за друг

...
Една от най-любимите ни двойки от предаването Един за друг
Коментари Харесай

Любима двойка от Един за друг посрещна първото си дете

Една от най-любимите ни двойки от предаването " Един за различен " към този момент гордо могат да се нарекат родители! Прекрасните Виктория и Георги, които познаваме от последния сезон на сантименталното риалити, посрещнаха първото си дете тази седмица.

Бебето е момиченце и носи името Деа, споделиха Вики и Жоро в Instagram, показвайки сладостен кадър, на който се вижда по какъв начин майката е хванала дребната ръчичка на новородената си рожба. 
                             

Инфлуенсърската двойка Виктория и Георги бяха едни от най-младите участници в четвъртия сезон на „ Един за различен “. Преди да станат любимци на феновете на предаването, те се сгодяват по време на сантиментална отмора в Кипър през 2022 година

През май 2023  двойката напусна Вилата на любовта  на крачка от финала, само че мотивът беше повече от прелестен –   оказа се, че Вики е бременна.
                             

Миналото лято Вики и Георги си споделиха заветното „ да “ на приказна сватбена гала в Бургас.

След предаването двамата признаха специално за Edna.bg, че се чувстват  още по-сплотени, пълноценни  и заредени поради обичта и другарството на всички в предаването. Те ни споделиха и коя е съкровената им фантазия –  да имат огромно и сплотено семейство.

Ето че към този момент са една крачка по-близо до фантазиите си! Пожелаваме им безпределно благополучие.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР