Една от най-красивите ни миски Наталия Гуркова спокойно изневерява на

...
Една от най-красивите ни миски Наталия Гуркова спокойно изневерява на
Коментари Харесай

Няма да повярвате какви ги върши една най-красивите ни миски! Наталия Гуркова изневерява спокойно на мъжа си заради това, което той й е казал!

Една от най-красивите ни миски Наталия Гуркова умерено изневерява на мъжа си, тъй като двамата имат отворен брак.

От години се носят клюки за раздели сред Мис България 1998 и брачният партньор й Джордже Михалевич, само че в действителност те в никакъв случай не са били в бракоразвод, защото са се споразумели, че могат да си изневеряват, когато не са дружно.

През по-голяма част от годината Наталия живее в България, а Джордже в ЮАР, където е бизнесът му. Двамата се виждат само, когато пътуват дружно из някое екзотично кътче, за рождени дни и за празници. Последно Гуркова и Михалевич се отдадоха на сантиментална отмора на остров Пукет.

В началото на януари двамата отпразнуваха 15-тата си годишнина дружно в Дубай. Миската даже пусна два любопитни фрагмента от меката на родните бръмчалки, които са направени на едно и също място, само че в разстояние на 15 години. След почивката, хубавицата се е прибрала в София, а Джордже отпътува в ЮАР. И по този начин до идната им почивка.

„ Ако се следяха или не бяха с виновен брак, в никакъв случай нямаше а изкарат 16 години дружно, тъй като и двамата си бръмчат по непознато, само че с ангажимента да не се наблюдават си живеят живота.

Хем са женени, хем щастливи, хем се радват на непознати дами и мъже. Брак фантазия, изключително и с парите на Джордже. Той глези като принцеса Наталия ”, издадоха пред „ Таблоид ” осведомени. Факт е, че Наталия постоянно може да бъде забелязана по първокласните заведения за хранене в София с други мъже, без въобще да се тормози от това.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР