Една от най-колоритните участнички в новия сезон на Фермата –

...
Една от най-колоритните участнички в новия сезон на Фермата –
Коментари Харесай

Сашо Диков направил Диана от „Фермата” журналистка

Една от най-колоритните участнички в новия сезон на „ Фермата ” – Диана Русева, която съотборниците й назовават Дана, е изобретение на несломимия познавач на женска красота Сашо Диков. Именно Стажанта прави от нея журналистка, колкото и условно да е това определение в нейния случай, научи HotArena.

Дана е приключила УНИБИТ със компетентност „ Библиотекознание и осведомителни технологии ”.  Журналистическата си кариера стартира в  телевизия „ Евроком ” като анализатор в предаването „ Дискусионен клуб „ Седмиците ” със своя футболна  рубрика. Ако се има вяра на слуховете, всичко това станало с протекциите на Сашо Диков, който от близо 3 години е част от екипа на медиата. Журналистът бил в плен на чара на дългобедрата гопожица, която взела участие в разнообразни състезания по хубост. Харесвало му, че има хъс и мнение за всеки мач. Познавала се с много футболисти, най-много от обичания й тим „ Левски ”. Борбеният темперамент на младата жена впечатлил Диков и той помолил шефовете да й „ отделят ” ефирно време.

От март 2019 г . Русева работи и като създател в уебсайт, където прави прогнози за идните футболни мачове. Заклетата левскарка счита, че сините  трябва да бъдат първенец на България за безконечни времена.

Диана Русева постоянно не сортира думите си към играчите във „ Фермата ”. Обича да слага хората на мястото им. Разказва, че я нервират псевдо патриотите, за които родолюбието се изразявало в това да развяват българското знаме и да преяждат с агнета по време на празници. Буйният си темперамент наследила от своя татко, който до обяд бил най-хубавият родител, а следобяд се превръщал в битов пияч със злобен манталитет, писа Уикенд.

Тази дни обаче Русева се появи като страхливка, уплашена от настъпление на гризачи. Участниците в предаването бяха нападнати от мишки. Те ги налазиха измежду нощ, а първият който се усети за непознатото наличие, бе готвачът Илиян Кустев. Малките мишлета се движеха в редица по леглата на участниците, множеството от които продължаваха да спят и даже похъркваха. Най-объркана от обстановката бе мъжкараната Дана Русева. Сливналийката изпадна в смут, че на възглавницата й е имало мишка и пожела да се изнесе на палатка, надалеч от къщата.

„ Да, имаше мишка и играеше казачок до главата ти. Какво толкоз си се вперила в тези мишки?! Не са по-големи от теб. В пъти по-силна си от танцуващата до теб мишка. Хората си гледат хамстери у дома, ти за едно мишленце... Чудо огромно!  Прибира се реколтата от полето, гризачите огладняват и нападат мазетата. Ако щеш скрий не в палатка, а зад нея ”, подмятна известният готвач на ококорената Дана, която до преди появяването на сивите същества минаваше за ербап момиче, готово да се заяжда с всеки.

Опърничавата госпожица, която описваше себе си като безстрашна, е обезпокоена, че гризачите могат да донесат във фермата рискови болести, да изядат облекла и обувки. За страдание никой различен не споделя паниките й, пък и тя не вижда, че я вземат на подбив.  Фермерите се учудват по какъв начин може едно толкоз нападателно в държанието си момиче, да се стресира от мишки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР