Една от най-известните влогърки в YouTube – Nikkie Tutorials, направи

...
Една от най-известните влогърки в YouTube – Nikkie Tutorials, направи
Коментари Харесай

Една от най-известните влогърки призна: Транссексуална съм! - slava.bg

Една от най-известните влогърки в YouTube – Nikkie Tutorials, направи шокиращо разобличаване. В последното си видео тя разкри на своите почитатели, че в действителност е транссексуална. Само за 24 часа видеото събра над 16 милиона гледания.

Ники де Йегър, или просто Ники, е едно от най-известните лица на видеоплатформата YouTube. В рамките на 11 години тя съумява да събере близо 13 милиона почитатели, с помощта на познанията си за грим и козметика. Видеата ѝ са гледани повече от 1,2 милиарда пъти. А последното ѝ видео шокира всички.

„ Когато бях дребна, аз се родих в неверното тяло. Аз съм транссексуална. Много ме е боязън да фотографирам това видео, само че се усещам и толкоз свободна “, показа тя, представена от Bulgaria ON AIR.

Ники е на 25 години, родена е и живее в Холандия. Във видеото признава, че постоянно се е чувствала като момиче. Докато пораства, тя получава помощ от майка си и учителите си да може да живее по метода, по който желае. Въпреки издевателството, който претърпява от свои съученици, тя остава вярна на себе си и фантазията си някой ден да бъде жена.

Прави цялостен преход, когато е на 19 години. Още тогава е позната в YouTube средите, само че никой от почитателите ѝ не допуска през какво минава тя. Въпреки всичко гради сполучлива кариера, като получава опция да работи със звезди като Лейди Гага и Ким Кардашян. Става и интернационален консултант на международна козметична марка.

Ники разкри повода, предиздвикала я да показа тази част от себе си пред света. Тя съобщи, че зложелатели са заплашили, че ще разкрият тайната ѝ пред медиите, в опит да я изнудват или да я злепоставят. Така тя решила, че е време хората да узнаят истината.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР