Една от най-известните моделки в света Изабел Гулар разкри пикантни

...
Една от най-известните моделки в света Изабел Гулар разкри пикантни
Коментари Харесай

Вратар Държи Моделка На Сухо

Една от най-известните моделки в света Изабел Гулар разкри пикантни детайлности за половия си живот с вратаря на „Пари Сен Жермен“ Кевин Трап.

33-годишната хубавица беше много словоохотлива и не спести нищо към връзката си с германеца. Тя и вратарят вършат секс четири или пет пъти в седмицата. Изабел споделя, че след значима победа на ПСЖ двамата въобще не спят. Причината е, че вършат секс през цялата нощ.

Гулар прибавя, че при загуба на Трап не му се прави обич и не е податлив на никакви свалки. Тогава една от най-сексапилните дами не е способна да възбуди своя мъж. Независимо от това какво облича и какви опити прави.

„Когато „Пари Сен Жермен“ загуби, знам, че не би трябвало да чакам нищо от Кевин – оплака се Изабел. – Дори да си сложа високи токчета или да си облека секси долни дрехи, това няма да помогне. При загуби не вършим секс.“

Вратарят и моделката, която е измежду ангелите на „Виктория Сикретс“, са дружно от към година и половина, напомня „България днес“. Преди да стартира връзка с Трап, манекенката имаше алъш-вериш с различен футболист – Марко Бориело.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР