Една от най-изненадващите сделки за последния ден от трансферния прозорец

...
Една от най-изненадващите сделки за последния ден от трансферния прозорец
Коментари Харесай

Десподов ще играе в Лудогорец, стана ясно как се е получила сделката

Една от най-изненадващите покупко-продажби за последния ден от трансферния прозорец е към този момент е реалност. Българският национал и екс състезател на ЦСКА - Кирил Десподов, ще играе за Лудогорец.
Информацията се появи първо в италианските издания, а след това dsport удостовери, че той ще стане част от състава на български първенец като преотстъпен от Каляри. Разговорите сред двата клуба се развиха в последните няколко часа и в последна сметка двете страни де договориха за преотстъпване за период от една година.
 Кирил Десподов: Христо Стоичков ми сподели пътя Кирил Десподов: Христо Стоичков ми сподели пътя
Ако беше преди година и половина това може би щеше да ме главозамая. Това съобщи в ефира на bTV отличеният футболист на годината Кирил Д...
Десподов също си е договорил персоналните условия с Лудогорец. В момента футболистът е част от националния тим и е на лагер преди мачовете. Очаква се в идващите няколко часа той да бъде публично показан в Лудогорец. А неотдавна даже се появи информация, съгласно която Кирил Десподов е желан от италиански гранд - Интер.
и от кой момент Лудогорец е следил обстановката към играча.
Феновете на ЦСКА пък не одобриха по никакъв начин добре договорката и заляха обществените мрежи с отрицателни отзиви за играча и новият му клуб.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР