Една от най-големите звезди на поп музиката Марая Кери отново

...
Една от най-големите звезди на поп музиката Марая Кери отново
Коментари Харесай

Марая Кери замяза на тюлен! Вече и фотошопът не може да я спаси

Една от най-големите звезди на поп музиката Марая Кери още веднъж шокира света с фигурата си. Известно е, че гласовитата дама обича да демонстрира извивките и обилните си форми по несъответствуващ метод. Също по този начин прекалява и с фотошопа. Разликата сред визията й на последната й фотосесия и фотосите от последния й концерт удостоверяват това. На фрагментите от фотосесията певицата е само по черни бикини, мрежест чорапогащник, черни ръкавици до лактите и няколко огромни бижута. След като разгласява фотографията в профила си в Инстаграм, Марая бе нападната от почитателите си, които я упрекнаха, че фотографията е прекомерно обработена и че звездата не наподобява по този начин сега. Един от мненията даже гласи: „ Спри да обработваш фотосите си, смешно е! Приеми тялото си такова, каквото е или отиди на фитнес “.

Въпреки че мненията на почитателите й са повече от жестоки, в действителност те са обосновани и доказателство за това са фрагментите от едно от последните участия на Марая Кери. На изявата си хитовата изпълнителка е облечена както постоянно екстравагантно и нищожно – по ослепително транспарантно боди и бежов мрежест чорапогащник. Видео от друго осъществяване пък демонстрира съвсем комична за настоящето телосложение на певицата хореография, още веднъж облечена по боди, този път цикламено. Жена пострада злокобно при лазерна епилация Мими – монахът, трансформирал се в супермодел Барселона, аз споделих ли ти?



Това напълно не е първият път, в който почитателите на Марая Кери в Инстаграм й се присмиват за прекомерно обработени фотоси.



Един от най-коментираните фрагменти е от предходната година от почивката й на Хаваите, където звездата театралничи по бански костюм, а коремът и краката й явно са „ обработени “. Разбира се, доста от феновете на Марая Кери я пазят, потвърждавайки че някои хора просто й завиждат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР