Една от най-големите дигитални медийни и технологични компании у нас

...
Една от най-големите дигитални медийни и технологични компании у нас
Коментари Харесай

Нетинфо стартира платформата Ох, на мама! за бъдещи и настоящи родители

Една от най-големите цифрови медийни и софтуерни компании у нас – Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, добавя своето портфолио с новия уеб страница. Платформата е създадена взаимно с лекари, експерти и цели екипи от определени лечебни заведения , с цел да подсигурява даването на качествено и правдиво наличие. Предназначена е за бъдещи и сегашни майки – модерни дами, търсещи медицински тествани и сигурни обстоятелства за развиването, здравето и развъждането на децата си.

Дамите, планиращи зачеване, ще открият отговори на всички значими въпроси , паники и безредици по пътя към зачеването. Бъдещите майки могат да се осведомят по отношение на развиването на плода седмица по седмица, признаците, подготовката и другите способи за раждане. Сайтът е разграничен на секции, описващи другите стадии от бременността и развъждането на дребното дете. предлага и информация, обвързвана с развъждането, развиването, храненето и интензивностите на деца от разнообразни възрасти.

В платформата могат да бъдат открити още многофункционални принадлежности като лист с оферти за имена, калкулатор термин, одобрен от Министерство на здравеопазването имунизационен календар и други. Специален раздел с оферти и артикули ще оказва помощ на родителите да се ориентират бързо и елементарно в океана от детски артикули, подобаващи за бебето и по-големите деца.
 Михаела Павлова NOVA
Благодарение на опцията за регистрация, потребителите ще получат чувството за персонално преживяване с персонализирани рекомендации и препоръки за родителството.
Допълнително Нетинфо ще предложи на бъдещите родители видео поредицата на 7talents ”Ох, на мама, Stories! “ с водещ Михаела Павлова . В нея тя ще се среща с едни от най-популярните персони у нас, които влизат в ролята и на родители. Те ще разкрият по какъв начин се е трансформирал животът им, ще споделят едни от най-интересните моменти с децата си, а също по този начин и с какви компликации се сблъскват по пътя на най-голямото премеждие – да бъдеш родител.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР