Една от най-големите болки в любовта е тази, която изневярата

...
Една от най-големите болки в любовта е тази, която изневярата
Коментари Харесай

Можем ли да преодолеем изневярата: 8 съвета за по-лесно справяне

Една от най-големите болки в любовта е тази, която изневярата предизвиква. Това извънредно изменничество разсънва у жертвата хиляди въпроси и подозрения. В тази публикация ще ви дадем няколко съвета за това какво да извършите, в случай че изпаднете в сходна обстановка.

1. Разберете за какво се е случило

За да преодолеете изневярата, е извънредно значимо да говорите с колегата си и да се опитате да разберете причината. Това ще ви разреши да вземете своите решения. Опитайте се да установите открита и почтена връзка, в която мислите и страстите са изложени на показ. 

2. Приемете страстите си

Предателството е като черна дупка, в която сте хванати в клопката на голям брой сложни страсти. Не ги потискайте, не се опитвайте да се преструвате, че всичко е наред. Изневярата изисква време, с цел да преминете през нея. Това значи да приемете своите яд, горест, комплициране, безпокойствие и тъга. 

3. Не се увличайте от импулсите си

Истината е, че доста хора не реагират по най-правилния метод, тъй като отвръщат на огъня с огън. Да отмъстиш на изневярата с невярност сигурно е огромна неточност. По този метод няма да стигнете до средата. 

По-добрият вид е да се отдръпнете за прочут интервал и да не казвате нищо. По този метод ще разсъните най-различни усеща у отсрещната страна, а в същото време ще имате задоволително време да помислите върху обстановката.

4. Грижа за себе си

Ако се чудите по какъв начин да преодолеете изневярата, има една вълшебна загадка и тя е грижата за себе си. Имате потребност от време, успокоение и самообладание, с цел да се излекувате. Можете да започнете с писането на дневник за това по какъв начин се чувствате, да си давате почивки, да се разхождане на въздух и да разговаряте с някой, който умее да ви изслуша. Не се колебайте да правите действия, които ви карат да се чувствате добре.

5. Вземете решение

След изневярата имате две благоприятни условия: да простите или да прекратите връзката. Най-важното е да прецените дали тази връзка си заслужава вашите време и старания. Прошката не значи забравяне и може да бъде сложна.  

6. Не се сравнявайте с други двойки

Когато претърпите изменничество, е обикновено да изпитвате злоба към тези двойки към вас, които наподобяват идеални. Възможно е и да познавате някой, който също е претърпял нещо сходно и който е дал прошка на колегата си. 

Всяка връзка е друга и сравняването на себе си с живота на други хора няма да помогне. Вземете решенията си, концентрирайте се върху потребностите си и разберете, че от време на време нещата не се случват по този начин, както ни се желае, само че това не значи, че любовта не си коства. 

7. Разчитайте на хората към вас

Има и такива, които заобикалят да споделят с приятелите и фамилията си, че сътрудникът им ги е предал, евентуално заради позор. В такива обстановки няма от какво да се притеснявате, потърсете близостта на тези хора, които умеят да изслушват, без да съдят, които са леговище. Говорете, плачете, споделяйте и ще се почувствате по-добре.

8. Преминете през тъгата и бъдете търпеливи

Преодоляването на болката от изменничество не е нещо, което се случва за месец или два. Не се насилвайте, бъдете състрадателни и търпеливи към себе си. Понякога нещо толкоз просто като излизане и среща с хора може да бъде от огромна помощ.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР