Една от най-големите авиокомпании в Скандинавието и сред Топ 10

...
Една от най-големите авиокомпании в Скандинавието и сред Топ 10
Коментари Харесай

Летим от София до Осло от лятото на следващата година

Една от най-големите самолетни компании в Скандинавието и измежду Топ 10 на най-големите в Европа открива нова линия от летище София. Полетите по дестинацията София – Осло са директни и ще се извършват целогодишно от 24 юни следващата година, оповестиха от столичния аеропорт.

Полетите ще са два пъти седмично от летище София - в сряда и събота с Boeing 737. Часовете на политане и кацане са подобаващи за всяка бизнес стратегия или екскурзионно пътешестване до столицата на Норвегия. Билетите към този момент са в продажба на уеб страницата на самолетната компания www.norwegian.com.

" Скандинавието е стратегически район за развиването на летище София и има сериозен пазарен капацитет, който чакаме скоро да бъде разпознат и от други авиопревозвачи. Правим поредна стъпка към разширение на полетната мрежа и сме оптимисти за 2023 година ", сподели Хесус Кабайеро – изпълнителен шеф на летище София, във връзка оповестяването на новата линия.

" С повече направления и с нараснала полетна периодичност към този момент сме добре готови за потребителското търсене за пътувания до Норвегия през идния летен сезон. Очакваме с неспокойствие да посрещнем пасажерите на борда и да ги отведем към красивата София, както и да летим по обрания път, с цел да покажем на българите Осло, столицата на Норвегия ", сподели Магнус Томе Маурсунд – изпълнителен вицепрезидент " Полетна мрежа, ценообразуване и оптимизация " на Norwegian.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР