Една от големите изненади в бокса за годината! Непобедената Кейти

...
Една от големите изненади в бокса за годината! Непобедената Кейти
Коментари Харесай

Изненада! Камерън нанесе първа загуба в кариерата на Тейлър

Една от огромните изненади в бокса за годината! Непобедената Кейти Тейлър претърпя първото си проваляне в кариерата – и то в дома си в Дъблин, Ирландия, откакто загуби купите си в багра с Шантел Камерън. Тейлър се завърна да се бие в Ирландия за първи път в професионалната си кариера. И го направи в блестяща спекулация с Камерън, която беше деяние от началото до края.

Но след 10 вълнуващи рунда двама съдии означиха в интерес на Камерън, а третия отсъди тъждество. Това означаваше, че Тейлър, която мина в супер-лека категория, вкуси провалянето за първи път в кариерата си.

„ Бях вкаменена, виждала съм го и преди, мислех, че няма да взема решението “, разгласи Камеран. „ Кейти е страховит войник, само че аз се показах на равнище. Нямам нищо срещу да ме ударят. Тя е толкоз бърза и здрава, че си помислих, че може би съм изгубила “

36-годишната Тейлър стартира бързо и бързо се опълчи на по-голямата и по-тежка Камерън, вкарвайки няколко комбинации. Но до момента в който дуелът напредваше, Тейлър се бореше да остане в борбата с първенеца, който продължаваше да върви напред.

Камерън беше по-безмилостната от двете, забивайки комбинации в тялото без да понижи интензитета. Тейлър означи няколко блестящи комбинации, за огромна наслада на суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, който беше до кръга.

GOOSEBUMPS
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР