Една от големите индиректни ползи от председателството ни на Съвета

...
Една от големите индиректни ползи от председателството ни на Съвета
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Променихме имиджа и познаването за България

Една от огромните индиректни изгоди от председателството ни на Съвета на Европейски Съюз е, че променихме имиджа и познаването на България, съобщи министър Лиляна Павлова на полемика " Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 - резултатите " в НДК.


Тя регистрира, че 284 събития са се провели в София, а 35 хиляди делегати са пристигнали при предстоящи към 20 хиляди. Според нея гостите у нас са ни преоткривали с всяко последващо идване в друг аспект - и като туризъм, и като бизнес, и като политически сътрудник.

Освен тематиките и целите, които подбрахме, за мен е значимото, че в доста случаи виждахме единството, разяснява още Павлова. Тя означи, че в случай че сме единни и сме дружно, ще сме по-силни. Вярвам, че девизът на българското председателство беше съответен и съответстващ на протичащото се, уточни министърът.

Програмата и целите на самото председателство бяха задоволително гъвкави и дадоха опция да сме съответни и изцяло в крайник с действителността и проблемите на деня, счита още тя.
 Гледайте документалния кино лентата на Българска национална телевизия Гледайте документалния кино лентата на Българска национална телевизия "Европейското председателство на България "
Шест месеца в центъра на европейската политика. Приключи първото за България председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това е една от трите съществени европейски...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР