Жените на Европа изпратиха Българското председателство на Съвета на Европейския

...
Жените на Европа изпратиха Българското председателство на Съвета на Европейския
Коментари Харесай

Жените на Европа изпратиха Българското европредседателство от Витоша

Жените на Европа изпратиха Българското председателство на Съвета на Европейския съюз от Витоша. Докато министър председателят Бойко Борисов предаваше ключа към Общността на пикник в Алпите, в хижа „ Алеко “ на едно място се събраха представителки на държавното управление и половинките на европейски посланици у нас. Целта беше дружно да изкачат Черни връх като метафора за триумфите на България през последните 6 месеца.

София

Планината обаче ги посрещна с дъжд и ветрове.

Но те отвърнаха с песни.

Сред запалянковците беше и брачната половинка на австрийския дипломат у нас - госпожа Женевиев Хаузер. Но поради бурята техните пътеводители от Български туристически съюз им предложиха по-скоро да останат в подножието на върха. И предсказаха безоблачно бъдеще за България и Балканите след председателството.
проф. доктор Алексей Стоев - ръководител на български туристически съюз: Успяхме да изкачим върхове! Дадохме един явен знак на обединена Европа, че тъй наречените Балкански полуостров от тук нататък ще е място, където ще се раждат положителни начинания. Главно в общите енергийни планове, основно в границите на общи пътища. Като споделям Балкански полуостров разбирам и страната, която носи непокътнатия знак за Балкански полуостров, където се намира по този начин наречената Стара планина или Балкана, която е дала името на Балканския полуостров, а точно това е нашата татковина България.
Въпреки всичко, дамите на Европа взеха решение да последват съвета на Щастливеца: „ Опознай родината, с цел да я обикнеш “.

Метеорологичните условия не разрешиха на запалянковците да изкачат Черни връх, само че пък ще се разходят до Меча поляна.

И по този начин на пресен въздух да обсъдят бъдещето на Европа.
 Още по тематиката Край на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР