С концерт с балканска музика НДК изпраща послание за продължаване

...
С концерт с балканска музика НДК изпраща послание за продължаване
Коментари Харесай

С концерт с балканска музика изпращаме Българското европредседателство

С концерт с балканска музика НДК изпраща обръщение за продължение на един от главните цели на Българското председателство - интеграцията на Западните Балкани. Концертът стартира преди час.

Различни музикални стилове ще чуят феновете довечера, както и присъединяване на студенти от Националната музикална академия. На сцената към този момент излязоха отбор „ Спектрум “ и групировка „ Славяни “ при Софийската филхармония.

Това е последното събитие от календара на Българското европредседателство и е отдаден на младежите, изясни пред камерата на Българска национална телевизия министъра на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова.
Лилялна Павлова, министър на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 година: Концерт, който е особено обръщение към всички, които ни поддържаха. Към младежите и Балканите. Той е и признателност към жителите и гостите на София, които понесоха неудобствата.
На сцената ще свири и известният български музикант Теодоси Спасов, съпроводен с реализатори от Балканите. Концертът е обръщение, че културата и историята могат да обединят Балканите, добави министър Павлова.
Още по тематиката Край на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР