Една от двете големи звезди на Тотнъм Деле Али започна

...
Една от двете големи звезди на Тотнъм Деле Али започна
Коментари Харесай

Деле Али започна преговори с Тотнън за нов договор

Една от двете огромни звезди на Тотнъм Деле Али стартира договаряния с управлението на клуба по отношение на поднояването на своя контракт.

21-годишният футболист се чака да получи съществено нарастване на своята заплата и да премине границата от 100 хиляди паунда на седмица. Той най-вероятно ще се трансформира в един от най-добре платените играчи в тима дружно с Хари Кейн и Уго Лорис.

Откакто Али мина от МК Донс в Тотнъм преди две години, той на два пъти възобновява своя договор с „ шпорите “, само че заплатата му е 55 хиляди паунда на седмица.

Това ще бъде третият контракт, който британският национал ще парафира с отбора, в границите на последните 21 месеца.

Според последния си договор той е привързан с клуба до лятото на 2022 година и се разписва против 55 хиляди паунда седмична заплата, което без подозрение е много малко за неговите качества.

От клуба пък възнамеряват да изравнят заплатата му с тази на Хари Кейн и Уго Лорис, които са измежду най-скъпоплатените футболисти на тима.

Игра на сътрудници: Битка сред най-големите за Деле Али

Новият контракт на Деле ще бъде до 2023 година и той ще може да прибере 40 милиона паунда за този интервал от време, в случай че остане в клуба до края.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР