Една нощ съвсем изненадващо гаджето на Хуанита къса с нея.

...
Една нощ съвсем изненадващо гаджето на Хуанита къса с нея.
Коментари Харесай

Жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Една нощ напълно изненадващо гаджето на Хуанита къса с нея. Никакви молби и сълзи от нейна страна по този начин и не съумяват да го накарат да промени решението си. Дълбоко в себе си Хуанита обаче знае, че колкото и да ѝ се е коства вълшебна, връзката ѝ с него е била и също толкоз токсична. Дълго време тя се е заблуждавала, че той е съвършен и не си е давала сметка, че държанието му в действителност е контролиращо и манипулативно.
 Джоузеф Уилямс - мъжът, роден с отофациален синдром, поради който няма долна челюст
Той няма долна челюст и се храни през тръба, само че все пак една жена се вюбва в него

Когато любовта е по-силна от всичко

Хуанита взема решение, че ще ѝ би трябвало време да преодолее раздялата и по тази причина отпътува за далечен селски регион в Мозамбик. Там намира работа, както и по този начин мечтаното усамотение. Освен локалните риболовци, край плажа не се събират доста хора и Хуанита намира разтуха в персоналното си райско кътче.

В Мозамбик тя се среща и с ясновидка, откакто в един миг взема решение, че е прекарала прекалено много време в обезсърчение. И по време на сеанса чува нещо, от което сигурно има потребност, само че ѝ е по този начин мъчно да повярва, а точно - предсказанието, че скоро ще срещне различен мъж, в когото ще се влюби.

На Хуанита ѝ се коства малко евентуално това знамение да се сбъдне, защото регионът в Мозамбик, където работи, е много уединен. Тя е уверена, че надали има късмет да срещне някой забавен човек, камо ли сродната си душа.

Четири-пет месеца по-късно обаче се случва тъкмо това. Хуанита среща трима мъже, които са на отмора и търсят място, на което могат да пийнат по нещо. Тя ги насочва към бара, който познава, и им се показва. Забелязва, че първият мъж е невисок и набит, с тъмна коса. Вторият също е невисок, само че по-възрастен. Третият мъж обаче притегля вниманието ѝ - висок, мургав и хубав.
 Снимка 643568
" Спомням си, че забелязах очите му. Видях откровеност и почтеност в тях. Усетих нещо същинско в него ", споделя Хуанита пред Insider.

След като изпива няколко напитки в бара с тях, тримата другари я канят на вечеря още на същата вечер. Брандън, мъжът който печели интереса на Хуанита, обаче продължава да ѝ предлага срещи и по-късно.

Очевидно възприятията стартират да се развиват и у двамата, защото той даже удължава почивката си с цяла седмица, с цел да прекарат време дружно, а когато той въпреки всичко би трябвало да се върне вкъщи, тя е съкрушена.

Хуанита чака, че надали в миналото повече ще види или чуе Брандън, само че остава сюрпризирана. Той стартира да ѝ написа известия от разстояние и даже няколко пъти я посещава още веднъж. Така връзката им се задълбочава и те схващат, че не могат един без друг.
 За сантименталните реалисти - Джоан Вестенберг, която срещна огромната си обич на заравяне
Момичето, което срещна огромната си обич... на заравяне

Една същинска история за сантименталните реалисти

Затова Хуанита взема решението да напусне Мозамбик и да се върне в Южна Африка. Там двамата с Брандън заживяват дружно и няколко години по-късно основават семейство. След година и половина опити да си родят дете, на бял свят се появява дъщеря им. Тя е към този момент на годинка и е красива и буйна, тъкмо каквато са очаквали, че ще бъде. Все отново, какво друго дете биха могли да основат двама души, които е било предопределено да се срещнат под магичната луна в Мозамбик?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР