Една наистина уникална снимка от посещението на руския премиер Дмитрий

...
Една наистина уникална снимка от посещението на руския премиер Дмитрий
Коментари Харесай

Това е снимката на деня! Предложете ни текст към нея

Една в действителност неповторима фотография от визитата на съветския министър председател Дмитрий Медведев стана шлагер на деня в обществените мрежи.

Популярна я направи фб-активистът Асен Генов. След това се появи под дърво и камък, само че създателят на фрагмента до този миг не е разконспириран.

Многопластовата творба е изключителна с уловените смислови наслагвания. Затова ви предлагаме да ни помогнете - напишете текст към фотографията под тази публикация или на страницата ни във фейсбук. А ние ви обещаваме да публикуваме най-хубавите оферти.

Такива към този момент не липсват.

Ето за подсказка текста към фотографията на известния публицист Емил Георгиев:

Това не е просто фотография, това е разказ със силата и сложността на „ Анна Каренина “, само че със сюжет от суровия свят на интернационалната политика.

Като начало в този равнобедрен триъгълник с (един тъп и два остри ъгъла) виждаме от дясно наляво по едно и също време първите искри на една зараждаща се обич, тревожните убождания на ревността, предсказващи допустима невярност и комплицирана прочувствена композиция, балансираща по ръба сред страха от разлъка и вярата за нова огромна обич. Особено символно значение има директната линия от погледа на Медведев към стратегически разположената лява ръка на Ангелкова с нейните спорни послания - и противоположното.

(Извинявам се, че не знам кой е фотографът, бих го нарекъл „ Бергман с фотоапарат “, уловил цялата тази драма).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР