Ново Порше на безценица пусна погрешка дилър в китайския град

...
Ново Порше на безценица пусна погрешка дилър в китайския град
Коментари Харесай

Пуснаха погрешка ново Porsche на безценица - OFFTOPIC

Ново " Порше " на безценица пусна простъпка дилър в китайския град Инчуан.

Той изуми евентуалните купувачи с обявата си в онлайн търг за първокласния състезателен автомобил на цена от... 18 300 $ (124 000 юана).

Когато не стават неточности, началната цена на Panamera в Китай е 148 000 $.

Очаквано промоцията привлякла стотици искащи да купят колата.

Говорител на немския авто производител съобщи пред Би Би Си, че промоцията " е съдържала сериозна неточност в посочената цена на дребно "  и е била свалена неотложно.

" Тъй като в наличност имаше единствено един автомобил, в сходство с процеса на продажба Porsche Centre Yinchuan се свърза с първия клиент, който направи онлайн възобновяване на таксата за резервация, и контракти допустима цена ", прибавиха те.

Дилъри се свързали с всички останали участници в търга и обяснили обстановката, като поднесли опрощение.

Некоректната информация е била оповестена на 30 януари и на клиентите, които са платили таксата за резервация от 911 юана, тя е била възобновена, обявиха от Porsche.

Инцидентът провокира неспокойствие в китайските обществени медии. Коментатор написа: " Ето за какво не закупувам Porsche lol ". Друг реши, че това е просто добре извършена рекламна тактика. Трети се разгневи на " безотговорната " компания, която трябвало да продаде колата на в началото оповестената цена. Четвърти претендира да е бил първият, опитал да купи колата. Пише, че отказал, когато му съобщили същинската цена.

Porsche стартира да продава коли в континентален Китай преди повече от 20 години. През последните години компанията разшири наличието си във втората по величина стопанска система в света, като откри нови дилърски центрове. Сега страната е най-големият пазар на Porsche в международен мащаб, като през първите шест месеца на предходната година продажбите й възлизат на 6,2 милиарда $.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР