Една коалиция, която на 2-ри октомври ще се бори за

...
Една коалиция, която на 2-ри октомври ще се бори за
Коментари Харесай

Софиянски: Не мога да кажа, че Стефан Янев има леви убеждения

Една коалиция, която на 2-ри октомври ще се бори за място в Народното събрание, изненада. Това е обединяването сред „ Български напредък ” на Стефан Янев и „ Съюзът на свободните демократи ”, който се свързва главно със Стефан Софиянски. В Нова тв гостува някогашният градоначалник на столицата.

Според Софиянски Стефан Янев е бил добър министър-председател. Свързвало ги, с изключение на общото име това, че са управлявали във времена на рецесии. „ Не мога да кажа, че има леви убеждения. От персоналните ни диалози и базата, която ни събира, е един български консерватизъм във връзка с положителните години, които България е имала ”, сподели още той. По думите му ги събирала концепцията страната ни да има нова Конституция.

Той разяснява и енергийната рецесия, пред която освен България, само че и цяла Европа е изправена. „ Аз не виждам на газта като политически проблем, а като чисто стопански проблем. Смятам, че би трябвало да се върнем на масата на договарянията с „ Газпром ”, което не изключва договаряния за други вероятни пътища ”, сподели някогашният кмет на София. Според основателя на „ Съюзът на свободните демократи ” страната ни би трябвало да върви натам, накъдето ще ѝ бъде най-изгодно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР