Една хубава инициатива организират пловдивски ученици за приятел в нужда.

...
Една хубава инициатива организират пловдивски ученици за приятел в нужда.
Коментари Харесай

Браво! Пловдивски ученици с добро дело за свой приятел, останал без дом

Една хубава самодейност провеждат пловдивски възпитаници за другар в потребност. Ето какъв апел насочи до редакцията на Plovdiv24.bg Галена Ганчева:

Здравейте,
Името ми е Галена Ганчева и съм ученичка в 11 клас във Френската езикова гимназия гр. Пловдив. С мои другари и някогашни съученици, организираме Благотворителен концерт за наш съученик и другар Васил Георгиев, който скоро претърпя нещастието да стане очевидец на това по какъв начин дома му и притежанията, които за огромна част от нас са даденост, изгарят и се трансформират в пепел.

Той е от гр. Асеновград. При домакински случай е почнал пожар от втория етаж на дома му и при гасенето му цялата къща е била унищожена и станала негодна за прилагане, както от пожара, по този начин и заради пяната и водата при гасенето му. Специалисти са открили, че къщата би трябвало да бъде съборена и да се построи отначало. Нашият другар Васко повече няма да може да се завърне в дома си подобен какъвто го помни, само че ние най-сърдечно и откровено взехме решение, че можем да опитаме да му помогнем той да има още веднъж място за живеене, което да се трансформира с времето в дом.

Обръщаме се към вас за поддръжка, защото ние като възпитаници нямаме платформа, която да използваме, с цел да може тази наша самодейност да доближи до обществеността в града, а и имаме вяра, че можем да реализираме доста, когато сме дружно.

Ние, приятелите и съучениците на Васил, организираме събитието изцяло и напълно от наше име.

" Музиката е това изкуство, което постоянно е завладявало човешката душа по един магически, непонятен, загадъчен и по детски чист метод, като отстранява всевъзможни ограничавания и предубеждения... А всеки човек, който се е докосвал до нейния небесен свят, в никакъв случай не е оставал същия.

Ние, млади музиканти от гр. Пловдив, ви каним на Благотворителния концерт, който организираме с цялата си душа и обич, както към музиката, по този начин и към нашия съученик Васил Георгиев, който сега се намира в доста мъчно състояние.

Призоваваме и приветстваме всеки, който желае да помогне.

Концертът, който организираме, ще се организира на 23 февруари от 19.00 часа в залата на Военния клуб гр. Пловдив.

Ще има музика за всеки усет - класическа, българска национална музика, рок и психиделика та чак до поп музика.

Ще станете очевидци на чудната магия на музиката, само че този път вълшебството ще е още по-голямо - тъй като всички музиканти ще туптим с едно сърце, заради вярата ни и вярата ни да помогнем на Васко - ДА ИМА НОВ ДОМ!

Входът е 5 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР