Една грешка най-накрая беше поправена и Judas Priest се попаднаха

...
Една грешка най-накрая беше поправена и Judas Priest се попаднаха
Коментари Харесай

Грешката е поправена: Judas Priest са в Залата на славата

Една неточност най-сетне беше поправена и Judas Priest се попаднаха в Залата на славата на рокендрола.

" На никой не му пука за премиите " Грами ", залата на славата или нещо сходно. Никога не сме имали потребност от сходно удостоверение ", съобщи преди време Роб Халфорд - фронтменът на именитите метъли.

Метълът е извънредно незадоволително показан в Залата на славата и се надяваме, че това е началото на повече самопризнание за артистите, които сме станали идоли и почитаме. Този уикенд беше кулминационната точка на месеци обмисляне и K.K. Даунинг и Лес Бинкс се причислиха още веднъж към групата за тяхното осъществяване. 



Както може би знаете или не, единственият аршин, на който би трябвало да дава отговор една група или реализатор, с цел да бъде прегледан в Залата на славата на рокендрола, е първият им запис да е излязъл най-малко 25 години преди номинацията.



Като се има поради фактът, че Rocka Rolla е излязла през 1974 година, това значи, че Judas Priest могат да аплайват от 1999 година насам. Залата е учредена през 1983 година, тъй че това би трябвало да е обстановка, в която се гласоподава за първи път.

И по този начин Judas Priest са в Залата на славата на рокендрола като едвам третата добавена в миналото метъл група. 



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР