Една година по-късно Мишел Обама най-накрая разкри онова, върху което

...
Една година по-късно Мишел Обама най-накрая разкри онова, върху което
Коментари Харесай

Разбулена мистерия: Мишел Обама разкри какво й подари Мелания

Една година по-късно Мишел Обама най-сетне разкри това, върху което хиляди си блъскаха главите в деня на стъпването в служба на новия президент Доналд Тръмп.

На стълбите на Белия дом тогава Мелания Тръмп й подаде синя кутия от Tiffany & Co.

В изданието на Шоуто на Елън Дедженеръс, излъчено в четвъртък, някогашната първа дама призна, че за миг се е паникьосала, когато е видяла подаръка.

Докато приветстваха наследниците си в Белия дом, Мишел не е била готова за изненадата, а този миг беше обезсмъртен със серия от GIF-снимки, популяризирани в интернет, напомня In Style.



Всичко е въпрос на протокол. Казват ти - ще вършиме това, ще стоите тук. Никога преди не сме получавали подарък, тъй че беше изненадващо, споделя Мишел.

Тя си спомня, че си е помислила: " Какво би трябвало да направя с този подарък? Всички изчезнаха и нямаше кой да пристигна и да вземе кутията. А трябваше да създадем фотографията ".

За благополучие, POTUS (нарицателно име за американския президент, бел. ред.) мисли бързо. " Тогава брачният партньор ми избави деня, като сграбчи кутията и я взе вътре ", продължава тя.

След като объркването свършва, Мишел Обама към този момент е в положение да се любува на подаръка, който е " прелестна рамка ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР