Едмонд Назарян и Кирил Милов се класираха за финалите на

...
Едмонд Назарян и Кирил Милов се класираха за финалите на
Коментари Харесай

НА ЖИВО ПО БНТ 3: Назарян и Милов се борят за титлите на европейското по борба в Загреб

Едмонд Назарян и Кирил Милов се класираха за финалите на европейското състезание по битка в класическия жанр и през днешния ден ще се борят за купите в своите категории.



против арменеца Кеворк Гарибян. Двамата борци не се огънаха под сутерен в цялата битка и в последна сметка завоюва по-техничният. При 1:1 Назарян избута противника си отвън тепиха за спомагателна точка, след което българският национал и миналогодишен вицешампион добави още три към актива си за крайното 5:1.

" Направихме добра подготовка, дори бяхме дружно с арменците и се познаваме добре. Излязох, борих се до края и се веселя, че завоювах. Вярвах, че ще го направя и излизам единствено с мисълта за победа. В битката би трябвало да си постоянно подготвен и да мислиш положително ", сподели българският национал след битката.

Днес Назарян ще се бори за златото с молдовеца Виктор Чобану, който надделя сърбина Джорджи Тибилов на втория полуфинал.



откакто на полуфиналите надделя със 7:0 италианския национал Николоз Какелашвили. Българинът не съумя да означи точки от партера в първата част, само че във втората нападна свирепо от старта и доминираше напълно върху италианеца.

" Успях да реализира всичко, което желаех за през днешния ден. Не позволих неточности и това е доста значимо за такова състезание. Чака ме мач против Артур Алексанян, от който имам да взимам реванш. Няма непобедими, само че би трябвало да дам всичко от себе си ", съобщи българският герой след триумфа.



Алексанян завоюва с техническо предимство полуфинала си против чеха Артур Омаров.

Също през днешния ден Дейвид Димитров ще се бори на репешажите на категория до 72 кг., срещата му стартира в 16:00 ч.

Финалите са от 18:00 ч и ще бъдат излъчени НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!

фотоси startphoto.bg







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР