Единственото нещо, което хората постигат при строги диети, е забавянето

...
Единственото нещо, което хората постигат при строги диети, е забавянето
Коментари Харесай

10 храни, които топят светкавично тлъстините около корема

Единственото нещо, което хората реализират при строги диети, е забавянето на техния метаболизъм и отлагането на мазнините в тялото. Загубата на ненужно тегло не е нещо непостижимо, просто би трябвало да бъдете непрекъснати, подредени и забравете за строгите диети. Ускоряването на метаболизма е най-хубавият метод да намалите тежестта си и да поддържате тялото си крепко.

Трябва да се помни, че през днешния ден има доста ограничаващи диети, спазването на които е доста рисково за здравето и даже може да докара до гибел. В Англия, да вземем за пример, „ водната диета ” е доста известна, което, както подсказва името, се състои в консумация на течности денем.

Много лекари и диетолози към този момент са осъдили тази диета, само че някои дами не престават да подценяват предизвестията им. В тази публикация желаеме да ви разкажем за здравословно хранене, което би трябвало да се употребява за реализиране на идеалното тегло без строги диети, които са нездравословни за нашето тяло.

Важно е също да се подчертае, че упражненията са причина за приемане на бързи и ефикасни резултати, написа блиц. Ако добавите някои артикули към вашата диета, ще забележите първите резултати за един месец и в случай че комбинирате тяхната приложимост с естествена физическа интензивност, изгодите ще се появят след две седмици.

Ядки

Орехите съдържат разнообразни антиоксиданти, огромно количество омега-3 и биотин. Консумирайки ги, вие освен ускорявате метаболизма, само че и давате скъпи хранителни субстанции на тялото си, което е доста здравословно.

Ябълки

В допълнение към ускорение на метаболизма, ябълките са доста потребни за организма. Те са богати на пектин и фибри, които се придържат към токсични съединения и ги отстраняват от нашето тяло. Това вещество също предотвратява усвояването на мазнините.

Зелен чай

Ако заран, вместо да пиете кафе, пиете зелен чай, след няколко седмици ще забележите невероятна разлика. Изследвания, при някои спортисти, които пиели чай вместо кафе, демонстрираха, че тези, които пият зелен чай, са изгубили съвсем един кг коремна лой за два дни. Ако постоянно пиете зелен чай, водите деен метод на живот, ще получите същите резултати.

Нетлъсто месо

Смята се, че нетлъстото месо, съдържащо по-малко от 10% мазнини на 100 грама, е потребен хранителен артикул, богат на протеини. Хората, които спортуват и желаят да усилят мускулите си, избират да употребяват този тип храна. Ако добавите постно месо към диетата си, ще получите фина фигура и интензивен метаболизъм.

Овес

Хората, които упражняват и ядат овесена каша, естествено форсират метаболизма си, защото това е необикновен източник на креатин, аргинин, протеини и гликоген. Всички тези хранителни субстанции са съсредоточени в овесена каша.

Пиле

Пилето съдържа аминокиселини, по-специално тирозин - съединяване, което е належащо на щитовидната жлеза, с цел да се обезпечи верен надзор на тежестта. Друго преимущество е, че пилешкото месо е богато на витамин В12, затова, с цел да се форсира метаболизмът, би трябвало постоянно да се яде пиле.

Броколи

Съдържат калций и витамин С, отлична композиция за активиране на метаболизма. Освен това е потвърдено, че постоянното хранене с броколи потиска предаването на ракови гени. Може да не харесвате този зарзават още от детството, само че е време да го добавите към вашата диета, с цел да подобрите здравето си.

Зехтин

За да отслабнете, тялото се нуждае от здравословни масла и мазнини. Зехтинът оказва помощ на тялото да всмуква хранителни субстанции, потиска глада и форсира метаболизма. В допълнение, това покачва равнището на серотонин, доста значимо вещество за нашето въодушевление.

Шоколад

Проучването потвърждава, че хората, които всекидневно употребяват 50 грама. шоколад за две седмици, имат по-бърз метаболизъм и по-малко хормони на напрежението. Учените допускат, че химикалите в какаото са доста значими за понижаване на тежестта.

Авокадо

Авокадото е плод, който е богат на протеини, само че вместо да покачва холестерола и наситените транс мазнини, той оказва помощ да се изгори всичко, което вреди на тялото. Ако добавите авокадо в менюто си и спортувате постоянно, резултатите ще бъдат видяни съвсем незабавно ./jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР