Единственото нещо, което беше намерено при претъсването в дома ми

...
Единственото нещо, което беше намерено при претъсването в дома ми
Коментари Харесай

Севделина Арнаудова: Бойко Рашков лъже и говори глупости

Единственото нещо, което беше открито при претъсването в дома ми и с което мога да Ви впечатля, е документи свързани с наши командировка. Имаше и наши следствия за тъй наречените фотоси в Бояна, които ще потвърдят, че това са манипулирани неща. Това сподели по bTV Севделина Арнаудова, медиен консултант на ГЕРБ в отговор на фантасмагориите, които сподели в утринния блок на малкия екран " Тази заран ".

Нямаше никакви " отрязъци " и други фантасмагории, които се изговориха., добави тя. Сестра ми Ирена Арнаудова работи от 22 години в ГДНП, има голям брой награди, по какъв начин не го е позор Рашков да твърди такива нелепости, възмути се Арнаудова.

Той реализира систематичен психически напън към нас, само че няма право да твърди, че от нея е изтичала информация. Той би трябвало да се извини за тези изказвания, Рашков изрича лъжи. Цялото ми семейство от години е ангажирано в системата на Министерство на вътрешните работи, добави тя.

Изреченото от Бойко Рашков е безспорна неистина, той лъже. Той се пробва по всевъзможен метод да прикрие нелепостта, която направиха онази вечер. Той лъже. Виждам по какъв начин от няколко дни стартира да набърква името на татко ми, на сестра ми - татко ми е бил избиран за " Полицай на годината ", сестар ми последно беше наградено по времето, когато той е вътрешен министър, разкри Севделина Арнаудова.

Сестра ми няма да разяснява, разясня аз. Опровергавам казаното от Бойко Рашков. Поне такива права имам, за което благодаря на bTV.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР