Единственото 360-градусово изборно студио с живи връзки от най-горещите точки

...
Единственото 360-градусово изборно студио с живи връзки от най-горещите точки
Коментари Харесай

Антон Хекимян, Лиляна Боянова и Светослав Иванов представят „Местните 2019“

Единственото 360-градусово изборно студио с живи връзки от най-горещите точки в страната, извънредни срещи с най-авторитетните и любопитни посетители от обществено-политическия живот и социологически данни, оживяващи с последно потомство добавена действителност, ще осведомят потребителите на всички bTV платформи за най-важното от изборния 27 октомври.

Под мотото „ Местните 2019: Отново ти местиш! “, през целия неделен ден повече от 25 журналистически екипа на bTV Новините ще създадат феновете съпричастни с хода на събитията в цяла България. Доказани проверяващи кореспонденти, измежду които Росен Цветков, Теодора Трифонова, Петър Нанев и Глория Николова ще разкрият в ефир добре познати, само че и нови, ексцентрични схеми за търговия с избор.

Традиционно, и на тези избори топ водещите Антон Хекимян, Лиляна Боянова и Светослав Иванов ще показват акцентите от деня в забавна компания. Този път - по още по-динамичен и наличен метод от високотехнологичното интегрирано студио на малкия екран.

Точно в 16.00 ч. водещите ще дадат старт на специфичното изборно предаване, като техни посетители ще бъдат най-авторитетните анализатори, известни политици, обичани на генерации българи актьори и обичани лица от ефира на bTV.

След като през последния месец редакцията на bTV Новините сложи специфичен фокус върху тематиката за нечистия въздух, на финала на акцията изтъкнати специалисти ще надградят полемиката по казуса. Различен взор към събитията от най-мащабните избори у нас дават обещание и дамите със лично мнение по всеки въпрос и отекващ възклик „ Майко, блага! “ - Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова. А ексцентричният разбор в студиото остава запазена марка на коментарното трио - Ивайло Нойзи Цветков, Мартин Карбовски и Любен Дилов-син.

Със специфичното издание на „ Тази събота и неделя “, в 08.00 ч. Жени Марчева и Диана Любенова ще дадат начало на изборния маратон, а краят му ще бъде отворен.

Снимка: btvnovinite.bg

В непрекъснатите и изключителни излъчвания на bTV Новините през целия ден Виктория Петрова и Юксел Кадриев, дружно с десетки кореспонденти и репортери, ще осведомят феновете за всичко настоящо и значимо от развоя на събитията. По традиция, обедните вести ще бъдат удължени и ще продължат до 13 ч.

Първите резултати от екзит пола на самостоятелните социологически организации „ Алфа Рисърч” и „ Маркет Линкс “ ще станат ясни в 20.00 ч. в ефира на bTV и bTV Radio. Данните за изборната интензивност ще оживяват пред погледа на феновете благодарение на най-ново потомство графични визуализации, показани от водещата на виртуалното студио – Лиляна Боянова. Всичко най-интересно от неделния ден може да бъде проследено и на уеб страницата и мобилното приложение на bTV Новините. Своите въпроси към политиците и сигнали за нередности феновете могат да изпращат във Фейсбук и в специфичната платформа на bTV „ Аз, Репортерът”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР