Единственият, който има силата да спаси човечеството, е възкръсналият Господ

...
Единственият, който има силата да спаси човечеството, е възкръсналият Господ
Коментари Харесай

Отец Евгений: Единственият, който има силата да спаси човечеството, е възкръсналият Исус Христос

" Единственият, който има силата да избави човечеството, е възкръсналият Господ Исус Христос! " - това разгласи в тържественото си слово по случай Великден пред събралите се пред централния храм " Св. Димитър " в Сливен отец Евгений, който водеше пасхалната работа. Стотици вярващи възпламениха свещи за здраве, мир и благополучие и тъкмо в среднощ се поздравиха с " Христос Воскресе! ".

Отец Евгений прикани хората на Великден за откровена амнистия между тях, да се обичат и да се радват духовно на Възкресението Христово:

" Господ Исус Христос да дарува мир, обич и съгласие, с цел да честваме умерено пасхалните празници и дружно да запеем – Христос Воскресе! "

Хората, които пристигнаха да се помолят в храма разясниха, че молитвите им са ориентирани към фамилиите им за здраве и мир. 

" За мир и здраве на всички хора по земята! " ;

" За здраве! За нас, за децата ни, за мир, за благоденствие на всички и най-много да си върнем спокойния живот ". 

Сред вярващите бе и Александра от Мариупол, която със сълзи на очи изиска да спре войната в родината и прикани за мир. 

" За мир на Донбас и на цялата земя, за това се апелирам. Там са моите родственици, за здраве на моето семейство. Пожелавам на всички хора в България, в Русия, в Украйна, на цялата земя, да не страдат хората от война! Да не падат бомбите, мирните хора не са отговорни! ". 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР