Единственият дебат между стигналите балотаж кандидати за президент Румен Радев

...
Единственият дебат между стигналите балотаж кандидати за президент Румен Радев
Коментари Харесай

Единственият дебат между Радев и Герджиков ще е в четвъртък по БНТ

Единственият спор сред стигналите балотаж претенденти за президент Румен Радев и Анастас Герджиков ще е този четвъртък от 20 часа по Българска национална телевизия, оповестиха от малкия екран. Той ще стартира в 20 часа. Водещ ще е Аделина Радева.

Колко ще продължи и какъв ще е регламентът на дебата още се разисква, научи " Дневник " от Българска национална телевизия. Предвидено е на Радев и Герджиков да бъдат задавани и зрителски въпроси, които ще бъдат събрани авансово. Дебатът ще се излъчи онлайн и в новинарския уебсайт www.bntnews.bg, както и във Фейсбук страницата на Българска национална телевизия.

По-рано през днешния ден Анастас Герджиков разяснява, че е желал дебатът да бъде в ефира на трите национални малките екрани, само че щабът на Радев го е лимитирал до една, " с цел да се види от по-малък брой хора ". В предизборната акция Румен Радев не взе участие в нито един спор, макар многочислените апели на Герджиков и Лозан Панов.

След първия тур той съобщи, че не е желал да приоритизира никого, а не е имало по какъв начин да организира спор с всички участници в президентския избор. От Българска национална телевизия напомнят, че последният спор сред претенденти за президент, който са организирали се е провел сред Цецка Цачева и Румен Радев на 10 ноември 2016 година.

Днес Централната изборна комисия трябваше да разгласи окончателните резултати от президентските избори, само че това не стана. Причината е, че към момента се чакат документи от регионите на Пловдив-град и Пловдив-област.

При 99.51% обработени протоколи Румен Радев получава 50% от гласовете, а Анастас Герджиков 22.9%.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР