Единият се кефи на кайт, другият - на опера. Но

...
Единият се кефи на кайт, другият - на опера. Но
Коментари Харесай

До последен дъх. В неделя ще се поздравим! Как ПП закри кампанията си

" Единият се кефи на кайт, другият - на опера. Но и двамата гледат в една посока. "

Това не е гатанка, тъй като отговорът е прекомерно явен. Но пък по този начин двамата - единият с кайта, другият - с операта, бяха обявени през днешния ден на трибуната пред НДК, от която " Продължаваме промяната " постави завършек на предизборната си акция - с концерт.  

" Кирил и Асен не могат да създадат смяната. Кирил и Асен и още 135 депуатати след 2 октомври, отново не могат. 20 000 индивида от нас може би имат някакъв късмет. Но всички дружно ще кажем завършек на прехода, ще го отключим този капацитет и ще си отвоюваме България назад! Да кажем " дружно "! Благодаря ви и в неделя ще се поздравим! ", приветства събралото се голям брой " индивидът с кайта " - Кирил Петков. 
 Момент от концерта. 

А другият съпредседател на Политическа партия - Асен Василев, направи къс исторически обзор на хилядолетната българска история с всички нейни възходи, с цел да уточни в умозаключение:

" Това, което се случва през последните 30 години, е да ни се споделя, че сме дребна страна. Шестата по величина в Европейски Съюз по територия... Да ни се споделя, че имаме потребност от огромен брат да ни пази - никой не би трябвало да ни пази, сами сме се пазили толкоз епохи. Да ни се споделя, че ние нищо не можем, че сме дребна стопанска система, че сме небогати, тъй като сме некадърни, че крадем, и всевъзможни такива нелепости. И моят отговор на цялото това нещо е - не сме! Има една дребна каста, която към този момент си призна, че иска да върне коалицията на кражбата сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, публично си го признаха. Тази дребна каста краде живителните сили на народа, вкарва разделения, лъже и ни споделя, че ние не можем и гони хората, които не са съгласни, отвън страната. "
 Кирил Петков и Асен Василев закриват акцията на Политическа партия. 

След което заключи:

" На 2 октомври можем да сложим завършек на това. Това е борбата на 2 октомври! Битката на 2 октомври е да кажем, че можем, че заслужаваме повече и че желаеме това повече за всички нас, а не за шест компании и две чекмеджета с кюлчета и пачки! "

Съпредседателите на Политическа партия приканиха множеството освен да гласоподава тази неделя, а и да изкарат от домовете им своите родственици и другари да сторят същото, тъй като единствено по този начин могат да бъдат възпрени " патериците " и " златните пръсти ", подкрепящи евентуалните обединения на кражбата - отпратка към познатото минало на дребни подкрепящи болшинство партии (и индивиди) в Народното събрание.
 Настроение пред НДК. 

Началото на концерта, с разгласен час 17:30, много се позабави. Но не по механически аргументи, а по причина на това, че някогашният народен представител и претендент за нов мандат Христо Петров - Ицо Хазарта, който трябваше да го открие с последното си парче " Депутата Христо ", отдели време за всеки, искащ да се снима с него. Без оглед на възрастта (и изборните права).
 Ицо Хазарта откри време за всеки. 

А на няколко метра от него същото правеше и Кирил Петков. Озовал се посред група възпитаници, Петков обстойно беседва с тях, с цел да стане ясно най-после: те желаят да се запишат в младежката конструкция на " Продължаваме промяната ".
 Хазарта и Петков с едно от младите попълнения на Политическа партия. Хазарта и Петков с едно от младите попълнения на ПП.  Момент от закриването на акцията. 

" Виновникът за статусите на Стефан Янев ", както бе обявен час по-късно Хазарта, се качи на сцената, с цел да изпее " Виж, кво, съгласно мен за всичко е отговорен персонално Депутата Христо ". С което постави началото на концерта, траял до мрачно с Мила Робърт, именитите " Акага ", " Тангра ", Дичо и Теди Кацарова.
 Ицо Хазарта откри концерта пред НДК. 

Като всяко всеобщо (и политическо) мероприятие, се появиха и нежелани детайли - като един от някогашните съратници на Николай Бареков, в този момент брандиран с камера и микрофон на един уебсайт, разпространяващ противоречиви вести. Но бе бързо локализиран от последователите на Политическа партия и обкръжен с плакати на " Промяната ", тъй че да не може да предизвика.
 Провокаторът на концерта бе бързо разконспириран и проектите му осуетени. 

На концерта " до финален мирис " (по " Тангра " ), останаха хиляди жители, измежду които можеше да бъдат видяни и депутатите на Политическа партия, мнозина със фамилиите си, като ръководителя на 47-мото Народно заседание Никола Минчев, ръководителят на парламентарната група Андрей Гюров, Александър Дунчев, Искрен Митев, Радослав Рибарски, Александър Ракшиев; вицепремиерката Калина Константинова, шефката на кабинета на Петков като министър-председател - Лена Бориславова, някогашният сподвижник на Слави Трифонов и министър на спорта Радостин Василев и мн. други

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР