Единият от треньорите на Септември (София) - Мариян Христов прие

...
Единият от треньорите на Септември (София) - Мариян Христов прие
Коментари Харесай

Мариян Христов: Резултатът е реален

Единият от треньорите на Септември (София) - Мариян Христов одобри доста умерено ремито 2:2 против Левски в 18-ия кръг на Първа лига. Бившият кадър на „ сините” съобщи, че е доста удовлетворен от представянето на своите момчета, които заслужиха точката с изумителен гол на Мирослав Будинов, разписал се с акробатичен удар в 4-ата минута от продължението.

„ Какви да са ми първите думи? Мисля, че резултатът е действителен с оглед показаното на терена, дори първото полувреме бяхме по-добри от Левски. Момчетата го заслужаваха. Не желая да дублирам клишета като морал и себераздаване. Това е естественото, когато полагаш един труд през цялата седмица. Нормално е този труд да се възнагради”, сподели Христов.
 Септември - Левски @@@
„ Винаги се пробват да играят умерено. Спортистите знаят по какъв начин е – една седмица ти върви, другата – не. Опитваме се да упражняваме и да играем футбол. Ако не съумяваме да го вършим, няма да има аудитория, няма да има и футбол. Всички доста се радваме за Будинов. Всички момчета са доста задружни – и в съблекалнята, и на терена. След толкоз сложни седмици, когато изпускаш положения, да вкараш подобен хубав гол е необикновено възприятие. Аз познавам множеството момчета в Левски, треньорския щаб. Когато прекрачиш зеления килим, към този момент всичко остава от другата страна ", сподели още наставникът.  Септември - Левски @@@

„ Мачовете, които изиграхме по-рано с Лудогорец и ЦСКА, не се различаваха доста от този. И против ЦСКА пред дузпата им имахме 3-4 чисти положения. Срещу Лудогорец бяхме по-затворени. Има си закономерности във футбола – бюджети, заплати, футболисти. Не съм от тези хора, нито пък такива в моя щаб или клуба – няма да се оплакваме, работим с това, с което разполагаме ", добави Христов.

Първа лига 18 кръг, сряда 5 декември  Септември (София) 2:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР