Единият от синовете на чеченката Марина от „Фермата“ влезе в

...
Единият от синовете на чеченката Марина от „Фермата“ влезе в
Коментари Харесай

Синът на чеченката Марина, лъснала в лесбо порно клип, влезе във "Фермата" и я нахока здравата

Единият от синовете на чеченката Марина от „ Фермата “ влезе в риалитито, с цел да успокои майка си след абсурда с еротични клипове, в който се забърка тя, и за който БЛИЦ писа. Вратарят на „ Вихрен “ Стефано Кунчев прекрачи прага откакто дни наред чеченката се мъчеше от въпроса по какъв начин ще реагират децата й на тайната от предишното й.



След като нашумя около предаването, „ доброжелатели “ незабавно пуснаха клип на Марина, в който тя си разменя милувки с друга жена, а по-късно се оказа, че тя русокоската е снимала еротика дълги години за австрийска телевизия за възрастни. В трогателна изповед предходната седмица чеченката изясни, че това е бил единственият метод да обезпечава задоволително пари за развъждането на Стефано и брат му Калоян, когато били дребни. Марина напуснала мъжа си след серия побои и еротичните клипове издържали нея и децата, без обаче те да знаят за това.



Тази вечер Стефано прегърна майка си и я успокои, че нито той, нито брат му я съдят за предишното, за което разбрали от интернет, когато майка им била към този момент във „ Фермата “.

„ Това са нелепости, удари под кръстта. Не е толкоз съдбовно, че да се сдухваш по този начин – не си умъртвила човек. Ти си ни майка, няма по какъв начин да се отречем от теб. Ние се поддържаме. Не може от две фотоси да се вкарваш в дупки, животът продължава, всеки прави нелепости. Дойдох да ти вдъхна кураж и убеденост и да продължаваш. Покажеш ли уязвимост стартират да се мъчат да те мачкат “, съобщи футболистът. Той спрял брат си да пристигна с него и да се покаже по малкия екран, защото бил по-емоционален и подмятанията за майка им щели да го ядосат.

Синовната любов и поддръжка трогна Марина и тя се преобрази, показвайки воля за победа. Аз съм чеченка въпреки всичко, стегна се една от мощните претендентки за финала на шоуто. „ Това е моето ново начало. От истината по-хубаво нещо няма”, изясни още фермерката, а откакто синът й си потегли 46-годишната жена направи циганско колело от благополучие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР