Единадесетокласникът от Математическа гимназия Акад. М. Попов“ в Пловдив Слави

...
Единадесетокласникът от Математическа гимназия Акад. М. Попов“ в Пловдив Слави
Коментари Харесай

Ученик спечели конкурса за лого на иновативните училища

Единадесетокласникът от Математическа гимназия „ Акад. М. Попов “ в Пловдив Слави Калоферов завоюва състезанието за лого на новаторските учебни заведения в България, оповестиха от МОН. Надпреварата се организира сред 16 октомври и 2 ноември 2017 година Включиха се 89 учители и възпитаници от цялата страна, които дадоха общо 107 оферти.

Изискването към плановете беше логото да отразява четирите типа детайли на новаторския развой – въвеждане на новаторски детайли във връзка с организацията и/или наличието на образованието, образуване по нов или модернизиран метод на ръководството, образованието и просветителната среда, потребление на нови способи на преподаване и създаване по нов метод на образователно наличие, образователни стратегии и образователни проекти.

Членовете на Комисията за новаторските учебни заведения прегледаха и оцениха плановете и класираха преди всичко Слави Калоферов, чието лого символизира четящия човек. „ Книгата в него е „хибрид“ сред обичайния й вид и тип компютърна мрежа, която се свързва с технологиите, нововъведенията и връзките.

Технологичните устройства ще бъдат неделима част от образованието. Цялата книга е обединяване на съществуващата система и нововъведенията в образованието ”, показа спечелилият в състезанието. По думите му синият цвят символизира мъдростта, увереността, интелигентността и истината. Оранжево-жълтото въплъщава ентусиазма, триумфа и насърчаването.

Единадесетокласникът схванал за състезанието от собствен преподавател. Включил се, тъй като желал да взе участие в надпревари, свързани с изучаваната от него специалност – компютърна графика. „ Когато създавам планове узнавам нови неща за дизайна и натрупвам опит “, описа още ученикът. Той ще получи награди от Министерството на образованието и науката и Центъра за креативно образование.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР