Един здравен инспектор от РЗИ - Благоевград следи нововъведената единна

...
Един здравен инспектор от РЗИ - Благоевград следи нововъведената единна
Коментари Харесай

Без проблеми с цифровия КОВИД сертификат на "Кулата-Промахон"

Един здравен контрольор от РЗИ - Благоевград следи нововъведената единна система за свободно секване на граници сред страните членки на Европейски Съюз на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата - Промахон. Т.нар. дигитален КОВИД документ влезе в действие от среднощ.

На този стадий няма скупчване на леки коли от двете страни на границата с Гърция. Не такава е обаче обстановката  с тежкотоварните. Колоната е с дължина към 3 км.



Зелен кулоар от 200 м за тежкотоварните, празни автомобили; Преструктуриране от българска страна  на спешната лента в дейна за леките коли и слагане на още една кабинка, където се прави обработка на документите – това e обстановката сега на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон ". И един здравен контрольор, който следи работата на нововъведената система с т.нар дигитален коронавирус документ. 



Според представителя на РЗИ - Благоевград, на този стадий няма усложнение в работата на системата.

Влизащите на територията на страната също нямат терзания от въведената единна европейска система. Според някои от тях не се вижда и утежнение в конюнктура при обработката на документи.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР