Един забит български трибагреник в заграбена българска земя. Този героичен

...
Един забит български трибагреник в заграбена българска земя. Този героичен
Коментари Харесай

Освобождаването на завладяната държава

Един забит български трикольор в заграбена българска земя. Този храбър в предишното и алегоричен в сегашното акт на Христо Иванов се трансформира в мотива за отприщване на поредност от трагични събития, тъй като митът за превзетата страна оживя в обществената мрежа пред очите на стотици хиляди гневни пленници, а и доста бързо откри своето удостоверение.

Причините за натрупалото се десетилетно неодобрение против Бойко Борисов и най-много олицетворявания от него модел на ръководство са тъкмо толкоз разнообразни, колкото и участниците в актуалните митинги. Окупирането на бизнеса от стопански обръчи на близки до властта монополи и предвидимите резултати в публичните поръчки. Налагането на хора с познанства и смирение за сметка на хора с умения и сдържаност в бизнеса, администрацията и медиите.

Отказът от решителни промени в основни браншове – лечебните заведения и учебните заведения към момента работят на правилото на търговски сдружения, вместо да дават качествена социална услуга. Контролираното преодоляване на медийната среда, с чиято поетапна деградация процъфтява клоаката на обслужващите кафяви издания. Липсата на електронно ръководство и електронно гласоподаване, а и на цялостна политическа воля да се вкарат принадлежности, гарантиращи прозрачността на управническите и изборни процеси.

Непоследователните и популистки решения там, където са нужни държавничество и визионерство. Ескалиращата война сред институциите, в която основният прокурор от " инструмент в ръцете на Господ " се трансформира в инструмент за премахване на неуместни хора, бизнеси и представители на институции.

Със сигурност изпускам доста, а може би и не прибавям ново измежду събитията, потвърдили управническата отпадналост и изчерпали търпението на десетки хиляди протестиращи по света и у нас. Палитрата от хора по площадите през днешния ден плаши ръководещата клика, тъй като хора с несъвместими убеждения превъзмогват антагонизма между тях и се сплотяват зад две съществени претенции. От София до Сан Франсиско, от Варна до Виена протестиращите упорстват за оставки на държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР