Анджелина Джоли е насърчила децата си от Брад Пит да

...
Анджелина Джоли е насърчила децата си от Брад Пит да
Коментари Харесай

Анджелина Джоли е насърчила децата си да избягват Брад Пит по време на посещения при попечителство, разкри американски съд

Анджелина Джоли е насърчила децата си от Брад Пит да заобикалят татко си по време на визити при настойничество, изслуша американски съд.

Твърденията, че холивудската актриса се е пробвала да вбие чеп сред отчуждения си брачен партньор и шестте им деца, бяха изложени през днешния ден в декларация, направена от някогашен телохранител във Върховния съд на Лос Анджелис. Бившата холивудска двойка е заплетена в токсичен спор – наименуван „ Войната на розите “ за продажбата от Джоли през 2021 година на нейния дял във винарната Chateau Miraval, която имат взаимно.

И в последния горчив поврат, някогашният боец от SAS Тони Уеб - който е работил за фамилията повече от 20 години - твърди, че някогашният му сътрудник Рос Фостър е чул по какъв начин Джоли разубеждава децата си да прекарват времето си с татко си. Говори се, че господин Фостър е разискал това с господин Уеб, до момента в който се е подготвял да даде показания по делото в фамилния съд, последвало раздялата на двойката през 2016 година - макар подписването на NDA при постъпване на работа.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР