Един родител да се намира до детето си и да

...
Един родител да се намира до детето си и да
Коментари Харесай

Зам.-образователният министър: Има вариант първият срок да завърши дистанционно

" Един родител да се намира до детето си и да му предава познания не е по никакъв начин неприятно. Не е неприятно децата и родителите да са дружно, въпросът е до каква степен е потребно децата да са затворени у дома ". Това съобщи зам.-образователният министър Таня Михайлова.
Михайлова сподели и, че не може да предвижда дали първият период ще приключи обикновено, само че в случай че наклонността за понижаване на случаите на заболели се резервира, първо ще отворим детските градини, а по-късно учениците. Има обаче възможност първият период да завърши отдалечено.
 Ученици заглушават други възпитаници при отдалеченото образование – МОН отново ще ревизира при сигнали Ученици заглушават други възпитаници при отдалеченото образование – МОН отново ще ревизира при сигнали
Ще направи ли нещо просветителното министерство по проблеми с програмата за електронно образование Microsoft Teams – възпитаници да загл...
Рано е да се каже кои тематики ще бъдат включени и изключени от матурите, уточни зам.-образователният министър. Изпити обаче ще има, сигурна е тя и добави, че се чака университетите да потвърдят визията си, че матурите ще са вход за висшето обучение.
Още:
На въпрос по какъв начин се случва образованието в България сега, отговорът беше, че „ доста огромна част ” от учениците са в електронна среда на образование. А запитана от Българска национална телевизия докога ще е по този начин, Михайлова отговори, че прогнозите могат да се създадат от медицинските експерти.
Животът е една динамична среда и би трябвало да се регистрира динамичността – има инцидентни фактори, които няма по какъв начин да се плануват, само че би трябвало да се чака тяхното въздействие. Нямаше смисъл да връщаме учениците единствено за 2 дни – 22-ри и 23-ти декември, уточни Михайлова. " След нова година всички ще следим данните – ще се съобразим с способените органи, само че при всички случаи, изключително за по-малките деца, това затваряне не е най-хубавото ", добави зам.-образователният министър.
 Красимир Вълчев: Гимназиите в алените зони би трябвало да продължат отдалечено Красимир Вълчев: Гимназиите в " алените зони " би трябвало да продължат отдалечено
" След 11 ноември онлайн образованието ще продължи единствено в някои области, т.е. локално. Гимназиите в " алените зони " би трябвало да продължат д...
Имаме разнообразни проекти и разновидности – по този начин Таня Михайлова отговори на въпрос за какво децата да не са в учебно заведение, откакто доста родители и деца в този момент да по градинки и по тези магазини, които са отворени. В учебно заведение има предвидимост на контактите, уточни тя.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР