Един път учител, цял живот учител! Това е голям празник

...
Един път учител, цял живот учител! Това е голям празник
Коментари Харесай

Фандъкова: Един път учител, цял живот учител

„ Един път преподавател, цялостен живот преподавател! Това е огромен празник за всички – учители, родители и възпитаници. Желая им от сърце доста сполучлива година “. Това съобщи пред БГНЕС столичният градоначалник Йорданка Фандъкова.

Тя участва на откриването на образователната година в 9 Френска гимназия в столицата.

Кметът Фандъкова пожела на учителите да са здрави и задоволени, да имат една сполучлива образователна година. „ Убедена съм, че те ще дадат всичко от себе си нашите деца да бъдат добре готови “, сподели тя.

Тази нова образователна година се открива с две нови учебни здания. Едната от тях е във френската гимназия и разполага с напълно нови класни стаи, кабинети и доста огромна спортна зала. „ Тя беше фантазията на всички учители и възпитаници “, съобщи Фандъкова.

Другата постройка е в 28 учебно заведение в „ Красна поляна “. „ Много съвременна и новаторска постройка за началния стадий на образование. Продължаваме вложенията в обучение. За мен това е идея “, сподели столичният градоначалник.

Тя се спря и на ограниченията, които са наложени от здравния министър по отношение на COVID-19. „ Мерките, които здравният министър е наложил, са превантивни. Призовавам всички шефове да създадат съответната организация. Да си пожелаем в никакъв случай повече да не се постанова учениците да учат онлайн поради пандемия или поради неналичието на отопление. Това е главната задача “, акцентира Фандъкова. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР