Един от знаците за края на света може да бъде

...
Един от знаците за края на света може да бъде
Коментари Харесай

Майка Сепфора и предсказанията й за края на света

Един от знаците за края на света може да бъде изригването на Етна. В резултат Южна Италия ще бъде изцяло унищожена. Но никой не може да допусна по кое време тъкмо ще се случи това. В същото време специалистите откриха знамение от 1997 година, което също приказва за края на света.

В края на предишния век в Русия, майка Сепфора (Схимонахиня Сепфора), известна с пророчествата си,направила много забавно и ужасяващо предсказване. На въпрос за края на света тя пророкувала, че това ще се случи едвам откакто градовете стартират да се затварят.

Всъщност градовете започнаха да се затварят, откакто коронавирусът стартира да се популяризира по целия свят. Старицата добавила още, че отброяването ще стартира от момента, в който изригне вулкана Етна.Може би всички знаем,че вулканът изригна преди няколко години. Започна ли заветното отброяване за краят на света?

Според нея този интервал ще продължи 7 години. През това време ще се случат доста катаклизми, Ледена зима и изгарящо лято по целият свят,страховити урагани и други катаклизми.

Сега остава единствено да се изчака дали останалите предсказания на майка Сепфора ще се осъществен и дали краят на света ще се случи.

Източник: 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР